حمید دهقانی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کاشان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری کاشان با اعلام این خبر گفت: پیش نیاز تحقق شهر هوشمند، هوشمندسازی زیرساختهای شهری است که در این راستا برای نخستین بار پایش از راه دور دو شاخص دما و رطوبت سالنهای پیشسرد کشتارگاه امکان پذیر شد.
وی افزود: بر اساس دستورالعملهای بهداشتی فرآوردههای دامی به ویژه گوشت قرمز، فرآورده تولیدی باید حداقل ۱۲ تا ۲۴ ساعت در بخش پیشسرد کشتارگاه نگهداری و پس از طی دوره زمانی استاندارد، فرآورده تولیدی ترخیص گردد که بر این اساس مهمترین واحد در کشتارگاه صنعتی، سالن پیشسرد می باشد.
به گفته وی با نصب تجهیزات جدید امکان پایش از راه دور فراهم شد و در صورت بروز هرگونه اختلال در عملکرد، سیستم با ارسال پیامک اخطار، تکنسینهای فنی جهت رفع اختلال پیشآمده و بررسی رخداد حادث شده به کشتارگاه مامور میشوند.
سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کاشان افزود: در راستای ارتقاء استانداردهای بهداشتی سالنهای پیشسرد علاوه بر نصب سیستم مهپاش و ارتقاء سیستم اواپراتور، تزریق گاز، تعمیر لولهها و شبکههای انتقال و کندانسورهای پیشسرد تا کنون بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون ریال هزینه شده است.