به گزارش
پایگاه خبری پیام کاشان
دکترمهدی دلاوری گفت: طی این مدت 6 هزار و
64 بازرسی انجام شد و در بازرسی های انجام شده از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد
غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و مراکز اقامتی 5 واحد صنفی متخلف بهداشتی در کاشان تعطیل و پلمپ شد.
به گفته وی در این بازرسی ها 3 هزار و
764 کیلو گرم موادغذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته توقیف و جمع آوری واز چرخه
مصرف خارج شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان
ادامه داد: در این طرح 172 کارگاه قنادی، تولید شیرینی و تولید زولبیا و بامیه و 30
مرکز تهیه و عرضه آش و حلیم، 424 مسجد، 152 مرکز اقامتی توسط بازرسین
بهداشت بازدید و نظارت شد.
دکتر دلاوری با اشاره به 90 مورد رسیدگی به شکایات مردمی در
این مدت، از همشهریان و مسافران نوروزی درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف
بهداشتی دراماکن عمومی و مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس
حاصل نمایند.
وی هدف از اجرای طرح سلامت نوروزی را حفظ و ارتقای
سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ارتقا سطح ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه
به منظور کاهش و کنترل بیماری ها ی مرتبط با آب و مواد غذایی بر شمرد.