یک شهروند کاشانی ضمن سلام به مدافعان سلامت در تمام مراکز سطح شهرستان کاشان همراه با دعای خیر و آرزوی سلامتی برای تک تک آنها برای پورتال خبری کاشان نوشت؛
مدتی است ضمن حضور در بخش بستری بیماران ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بعنوان همراه بیمار شاهد اسراف بیش از حدِّ غذای بیماران هستم که برایم این سوال پیش آمد که طبخ و توزیع این همه غذا بر چه اصولی، مدیریت و توزیع می شود، البته شاید برنامه غذایی خاصی برای هر بخش و بیمار تدوین شده که حتما هم همینطور است.
لذا بحث اصلی پیرامون چرایی عدم مصرف غذا ازسوی بسیاری از بیماران و گاهاً حیف و میل شدن یک پُرس کامل غذاست که نهایتاً توسط نیروهای زحمت کش خدماتی به داخل سطل زباله ریخته شده و جمع آوری می شود.
اگر در این زمینه، مسئولین هر بخش به دلیل ارتباط مستقیمی که با بیمار دارند بتوانند یک برنامهی غذایی براساس نیاز و مقدار غذای هر بیمار تهیه کنند، بهترین اقدام درجهت جلوگیری از اسراف و کاهش هزینه ها خواهد بود.