به گزارش پورتال
خبري كاشان، دكتر حميدرضا بنفشه در نشست خبري با اصحاب
رسانه كه به مناسبت 25 مهر روز جهاني غذا برگزار شد، افزود: شعار امسال روز جهاني
غذا: آب و هوا در حال تغيير است، كشاورزي و غذا نيز بايد تغيير كند مي باشد.
وي، با بيان اينكه 842 ميليون نفر از گرسنگي
مزمن در جهان رنج مي برند و 2 ميليارد نفر مبتلا به سوء تغذيه هستند، گفت: اما در
ايران مشكل كمبود غذا نداريم ولي الگوي تغذيه نامناسب شامل پرخوري، مصرف بيش از حد
نمك، چربي و قند دليل انتخاب شعار ملي براي روز جهاني غذا در كشور شده است.
وي، كاهش مصرف قند، نمك و چربي، نشانگرهاي
رنگي تغذيهاي، مبارزه با قاچاق كالا، ترويج و معرفي نشان ايمني و سلامت براي
واحدهاي توليدي راه كار اساسي اصلاح الگوي تغذيه براي حفظ و ارتقا سلامت است.
دكتر بنفشه، تغيير سيماي بيماري ها در قرن
جديد، اصلاح الگوي تغذيه، كاهش درصد قند، نمك و چربي دراستانداردها و دستورالعمل
هاي توليد مواد غذايي، فرهنگ سازي عمومي و برچسب گذاري صحيح مواد غذايي را در كاهش
مصرف قند، نمك و چربي موثر دانست.
معاون غذا و دارو دانشگاه، به شيوع پيشرونده 8
درصدي بيماري ديابت در كشور تصريح كرد: بيماري هاي قلبي وعروقي علت 39 درصد مرگ و
مير ها است كه اين نشان دهنده سبك زندگي نادرست در جامعه مي باشد.
وي، با بيان اينكه رژيم هاي سرشار از مواد كربوهيدراتي تصفيه شده و قندها منجر به
افزايش خطر ابتلا به ديابت مي شود، ادامه داد: رژيم غذايي سالم داراي كربوهيدرات
هاي تصفيه نشده و فيبرها نظير غلات كامل (سبوس دار)، سبزيجات و ميوه ها و ريزمغذي
ها است.